Uvod u Lične Osvrte

Pogledajte koji nas trendovi očekuju u budućnosti kada su u pitanju društvene mreže.

Author image
Klara Pelhe
Datum ažuriranja
Datum objave
Prva objava:
Vreme čitanja: 2 min.
Featured blog post image

Kao što i samo ime sugeriše, primarna zamisao ove sekcije jeste pisanje o nešto ličnijim temama koje se prvenstveno odnose na deljenje različitih poslovnih iskustava svakog od nas. S obzirom na to da sam i sama imala priliku da radim, kako u malim, tako i velikim kompanijama i da podjednako iskusim rad iz kancelarije i od kuće, mogu da kažem da sam se na tom putu susrela sa različitim izazovima, a da sam ujedno stekla i mnoga dragocena iskustva. Svako novo iskustvo me je oblikovalo na određen način i pomoglo mi je da se razvijam i učim što smatram da i dalje doprinosi mom svakodnevnom usavršavanju.

Dobrodošli na Lične osvrte – novu sekciju bloga

Iz razgovora sa mnogim kolegama i prijateljima primetila sam da često delimo mišljenja i da smo se sretali sa veoma sličnim problemima i izazovima, bez obzira na to što se bavimo potpuno različitim poslovima. Upravo iz tog razloga sam i odlučila da pokrenem ovu novu sekciju bloga na kojoj ćemo pisati o različitim poslovnim aspektima: od prednosti i mana pojedinih radnih mesta, iskustvima sa raznim poslodavcima i kolegama, načinima dolaska do novih poslova, ali i o svim onim stvarima koje nam mogu pomoći da se motivišemo i postanemo bolji u onome čime se bavimo.

Ideja jeste da se na ovom mestu skupi što više drugačijih iskustava i zbog toga ćete ovu sekciju u velikoj meri upravo vi oblikovati. Pozivam vas da mi pišete svoja iskustva koja ste doživeli na različitim radnim mestima, bila ona pozitivna ili negativna, a ja ću preneti sve ono što ste mi rekli. Ukoliko to želite rado ću objaviti i vaše ime, ali možete pisati i potpuno anonimno, izbor će biti isključivo na vama. Želim da ovaj deo bloga bude skup raznih mišljenja kako bismo na taj način mogli da uvidimo stvari koje se često ponavljaju i sa kojima se veliki broj nas svakodnevno susreće.

Bitno je napomenuti i to da mi možete preneti svoja iskustva čak iako se ne bavite digitalnim marketingom iz razloga što svi znamo da se veliki broj identičnih stvari dešava na potpuno drugačijim radnim mestima. Verujem da će ovaj deo bloga pomoći mnogima da se lakše izbore sa postojećim izazovima, a cilj je i da pomoću saveta koji će se iznositi u tekstovima poboljšate svoju trenutnu poslovnu situaciju.

Pišite mi putem kontakt forme, mejla ili društvenih mreža i uvek ostavljajte komentare ispod mojih autorskih tekstova kako biste mi rekli da li ste imali slična iskustva kao i ja. Zajedno možemo doprineti boljem poslovnom ambijentu u Srbiji! :)