¡Hola! Soy Klara Pelhe.

Za sebe volim da kažem da sam zaljubljenik u marketing i španski jezik. :) Da se ne bavim marketingom, gotovo sigurno bih bila profesorka španskog, ali sam se na vašu sreću ipak odlučila da uplovim u “glamurozni” svet marketinga.

Oni koji me dobro poznaju često umeju da istaknu kako ono što ja ne uspem da pronađem na internetu – to verovatno i ne postoji!. Pravi pravcati internet stalker, zar ne? ;) Veoma sam srećna što sam uspela da se pronađem u digitalnom marketingu (ili je on ipak pronašao mene?) i što tu svoju sposobnost mogu i umem da unovčim.

Ono što je takođe bitno da znate pre nego što se upustite u saradnju sa mnom jeste to da sam strastveni navijač Real Madrida i da me je gotovo nemoguće dobiti na telefon kada moj omiljeni tim igra. :) U svim ostalim situacijama sam dostupna, obećavam.

Najbolje radim kada slušam muziku, po mogućnosti špansku, zato što nikada nisam znala da radim u tišini i miru, ili što bi poznati umetnici rekli volim da budem u ličnom kreativnom haosu.

Mislim da je ovo sasvim dovoljno informacija za sada, a ako vas nešto posebno zanima slobodno pitajte. Un cordial saludo!